Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η ανακαίνιση του Meliti Hotel αποτέλεσε μία θαυμάσια ευκαιρία για εμάς να αναδείξουμε την τεχνογνωσία μας σε τέτοιου είδους απαιτητικά έργα. Οι εργασίες που ολοκληρώσαμε στα πλαίσια της ανακαίνισης ήταν, μεταξύ άλλων, η εφαρμογή εξωτερικής θερμοπρόσοψης για την προστασία του κτιριακού κελύφους, οι εργασίες στεγανοποίησης και χρωματισμών, η κατασκευή νέων πισίνων, καθώς και οι διαμορφώσεις νέων εξωτερικών χώρων καθιστικού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ανακαίνιση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Επαγγελματικά
ΠΕΛΑΤΗΣ
Μeliti Hotel
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
ΠΕΡΙΟΔΟΣ
2019 - 2020
20210621 154752
20210621 154608
Meliti hotel Lydakis Construction
Meliti hotel Lydakis Construction

Ανακαινίσαμε τα υφιστάμενα δωμάτια μετετρέποντάς τα σε σουίτες, προσδίδοντάς τους άνεση και πολυτέλεια, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός τετράστερου ξενοδοχείου. Ο πολυτελής χαρακτήρας του νέου ορόφου ολοκληρώθηκε με την κατασκευή μίας ιδιωτικής πισίνας για κάθε μία από τις σουίτες. Πρόκειται για κατασκευή υψηλών απαιτήσεων καθώς πέραν της πολύπλοκης ηλεκτρομηχανολογικής υποδομής φροντίσαμε ιδιαίτερα για τη στεγανοποίηση κάθε πισίνας με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέγιστο χρόνο ζωής τους αλλά και την προστασία του υπόλοιπου εν επαφή κελύφους από την επίδραση του υγρού στοιχείου.

20210621 154819 Meliti hotel Lydakis Construction Meliti hotel Lydakis Construction Meliti hotel Lydakis Construction Meliti hotel Lydakis Construction Meliti hotel Lydakis Construction Meliti hotel Lydakis Construction
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ
Σχετικά έργα
Σχετικά έργα
Activities6
Συνεργαστείτε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το κατασκευαστικό σας έργο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ