Γήπεδο Ποδοσφαίρου

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, αναλάβαμε την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του αθλητικού συλλόγου "ΛΙΝΤΟ", διαστάσεων 95x65 (11x11). Οι εργασίες αφορούσαν στην αντικατάσταση του παλιού χλοοτάπητα με νέο τελευταίας γενιάς με πιστοποίηση FIFA QUALITY και την τοποθέτηση νέας τεχνολογίας προβολέων LED στον αγωνιστικό χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τάπητας Ποδοσφαίρου, Αθλητισμός
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αθλητισμός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ηράκλειο Κρήτης
11x11 Outdoor Lido Soccer
11x11 Outdoor Lido Soccer

Η εταιρεία παραγωγής του νέου χλοοτάπητα ανήκει στη λίστα προτίμησης της FIFA (FIFA Licensees) και η τοποθέτησή του έγινε με απόλυτη ακρίβεια και με έμφαση στη λεπτομέρεια από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για την πλήρη αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου και μετά από τη διαμόρφωση της απαραίτητης ηλεκτρομηχανολογικής υποδομής, έγινε τοποθέτηση νέων προβολέων LED που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση φωτισμού με το μικρότερο δυνατό κόστος.

11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer 11x11 Outdoor Lido Soccer
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ
Σχετικά έργα
Σχετικά έργα
Activities6
Συνεργαστείτε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το κατασκευαστικό σας έργο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ